Particulier

Droge microstoom technologie is reeds jaren bekent in de industrie. Vandaag is deze technologie dankzij Mit Eco-cleaning ook voor de particuliere markt beschikbaar.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Efficiëntie en veelzijdigheid: De micro stoomreiniger van MIT Eco-cleaning biedt een snelle en effectieve reiniging voor een breed scala aan oppervlakken en materialen in uw huis. Of het nu gaat om keukenapparatuur, badkamertegels, ramen, bekleding, vloeren of zelfs kleding, de micro stoomreiniger kan het allemaal aan met minimale inspanning.

Milieuvriendelijk: In tegenstelling tot traditionele reinigingsmethoden die chemicaliën gebruiken, reinigt de micro stoomreiniger van MIT Eco-cleaning alleen met behulp van droge stoom. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze, omdat er geen schadelijke chemicaliën in het milieu worden vrijgegeven tijdens het reinigingsproces.

Gezondheid en hygiëne: De hoge temperatuur van de droge stoom doodt bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers, waardoor uw huis grondig wordt gereinigd en gedesinfecteerd. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving voor u en uw gezin, vooral belangrijk voor mensen met allergieën of gevoeligheden voor chemische reinigingsmiddelen.

Kostenbesparend: Door te kiezen voor een micro stoomreiniger van MIT Eco-cleaning, bespaart u op de lange termijn geld doordat u geen dure reinigingsmiddelen meer hoeft te kopen. Bovendien verbruikt de stoomreiniger alleen water, waardoor u ook geld bespaart op reinigingsproducten.

Gemak en gebruiksvriendelijkheid: De micro stoomreiniger is compact, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het reinigen van uw huis een snelle en moeiteloze taak wordt. Met verschillende hulpstukken en accessoires kunt u eenvoudig verschillende oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen reinigen.

Industriële stoomreiniger ondersteund door een ervaren bediener.

Of het nu gaat om het reinigen van zetels, gangen met vast tapijt, industriële faciliteiten, magazijnen, productielijnen of andere commerciële ruimtes, onze industriële stoomreiniger biedt de kracht en veelzijdigheid die nodig zijn om zelfs de
meest hardnekkige vuil- en vetophopingen effectief te verwijderen.

Wat onze service echt onderscheidt, is de aanwezigheid van een ervaren bediener die niet alleen bekwaam is in het gebruik van onze industriële stoomreiniger, maar ook de expertise heeft om de reinigingstaak efficiënt en effectief uit te voeren. Onze
bedieners zijn getraind om de juiste technieken toe te passen, rekening houdend met de specifieke reinigingsbehoeften van elke klant, en streven naar niets minder dan een perfect schoon resultaat.

Producten voor particulieren

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

 • Thermostar Avantgarde S4

  De sterke partner voor het huishouden

  Zelfs hardnekkig vuil brengt deze thermische reiniger nooit in verlegenheid.

 • Thermostar Professional S4

  De sterke partner voor het huishouden

  Zelfs hardnekkig vuil brengt deze thermische reiniger nooit in verlegenheid.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.