Zorgsector

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde hygiëne en veiligheid met MIT Eco-cleaning stoomreinigers, de ultieme oplossing voor de zorgsector, inclusief huisartspraktijken, apotheken, thuisverpleging, zorgtehuizen, rusthuizen en ziekenhuizen.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Diepgaande desinfectie zonder chemicaliën: Met een temperatuur van 175°C en de krachtige van MIT Eco-cleaning stoomreinigers worden oppervlakken grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zonder dat er agressieve chemicaliën nodig zijn. Dit zorgt voor een veilige en gezonde omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers, terwijl het risico op overdracht van ziektekiemen wordt geminimaliseerd.

Tijdsefficiëntie en gemak: In de snelle en veeleisende omgeving van de zorgsector is tijd een kostbaar goed. Met de MIT Eco-cleaning stoomreiniger kunt u snel en efficiënt reinigen, waardoor u waardevolle tijd bespaart. Met zijn veelzijdigheid kunt u verschillende oppervlakken en apparatuur reinigen met één apparaat, waardoor het reinigingsproces wordt gestroomlijnd.

Veelzijdigheid en precisie: Of het nu gaat om het desinfecteren van patiëntenkamers, operatiekamers, wachtkamers, medische apparatuur of sanitaire ruimtes, de MIT Eco-cleaning stoomreiniger biedt de veelzijdigheid en precisie die nodig zijn voor een grondige reiniging. Met verschillende instellingen en accessoires kunt u elk oppervlak veilig en effectief reinigen.

Kostenbesparend op lange termijn: Door te investeren in een MIT Eco-cleaning stoomreiniger bespaart u niet alleen op de kosten van reinigingsmiddelen en arbeid, maar ook op de kosten van ziekenhuisinfecties en de bijbehorende behandelingen. Dit resulteert in een hogere operationele efficiëntie en een verbeterde patiëntenzorg.

Producten voor de zorgsector

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.