Wellness

Stap binnen in een wereld van pure ontspanning en hygiëne met MIT Eco-cleaning stoomreinigers, de ultieme aanwinst voor uw wellnesscentrum.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Diepgaande reiniging voor een ontspannen ervaring: In een wellnessomgeving is hygiëne van het grootste belang voor het welzijn van uw gasten. Met de krachtige stoom van MIT Eco-cleaning stoomreinigers worden alle oppervlakken grondig gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor een schone en veilige omgeving wordt gegarandeerd waarin uw gasten optimaal kunnen ontspannen.

Efficiëntie en tijdsbesparing: Tijd is kostbaar in de wellnesssector, waar klanten komen voor ontspanning en verjonging. Met MIT Eco-cleaning stoomreinigers kunt u snel en efficiënt reinigen, waardoor u kostbare tijd bespaart die anders aan langdurig schoonmaken zou worden besteed. Dit stelt u in staat om meer tijd te besteden aan het verzorgen van uw gasten.

Milieuvriendelijk en gezond: De MIT Eco-cleaning stoomreinigers reinigen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën, waardoor het veilig is voor zowel uw gasten als het milieu. Dit maakt het een duurzame en verantwoorde keuze voor uw wellnesscentrum, waar gezondheid en welzijn centraal staan.

Veelzijdigheid en betrouwbaarheid: Of het nu gaat om het reinigen van massagebedden, sauna’s, jacuzzi’s, fitnessapparatuur of kleedkamers, de MIT Eco-cleaning stoomreiniger biedt de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die nodig zijn voor dagelijks gebruik in uw wellnessfaciliteit.

Producten voor de welness sector

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.