Horeca

Welkom in de wereld van efficiëntie en hygiëne met MIT Eco-cleaning stoomreinigers, de ultieme oplossing voor de horeca, restaurants en bars.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Grondige reiniging zonder chemicaliën: Met de kracht van stoom biedt MIT Eco-cleaning een diepgaande reiniging van alle oppervlakken, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Dit betekent een veiligere en gezondere omgeving voor uw personeel en klanten, en tegelijkertijd minimaliseert het de impact op het milieu.

Tijdswinst en efficiëntie: Met de MIT Eco-cleaning stoomreinigers kunt u snel en efficiënt schoonmaken, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. Dankzij de veelzijdigheid van het apparaat kunt u verschillende oppervlakken en apparatuur in uw horecagelegenheid met gemak reinigen, zonder dat u hoeft te wisselen tussen verschillende reinigingsapparaten.

Veelzijdigheid: Of het nu gaat om het reinigen van keukenapparatuur, werkbladen, vloeren, sanitair of zelfs stoffering, de MIT Eco-cleaning stoomreinigers bieden een veelzijdigheid die ongeëvenaard is. Met verschillende instellingen en accessoires kunt u elk oppervlak grondig reinigen en desinfecteren.

Kostenbesparing op lange termijn: Door te investeren in een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning bespaart u niet alleen op reinigingsmiddelen en chemicaliën, maar ook op arbeidskosten door de efficiëntie van het reinigingsproces te verbeteren. Dit resulteert in een hogere productiviteit en een hogere tevredenheid van uw personeel.

Producten voor horeca

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.