Transport en automobiel

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde reiniging en glans met de droge stoomreinigers van MIT Eco-cleaning, de ultieme bondgenoot voor elke garagist, autoliefhebber, vrachtwagenbestuurder, interieurreiniger van automobielen of vrachtwagens, carwash of truckwash of de avonturier met zijn mobilehome of moto.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Diepgaande reiniging voor een onberispelijke uitstraling: In de wereld van auto’s, moto’s en vrachtwagens is een onberispelijke uitstraling van het grootste belang. Met de krachtige stoom van de droge stoomreinigers van MIT Eco-cleaning worden alle oppervlakken grondig gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor u een voertuig krijgt dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook vrij is van vuil, vet en bacteriën.

Efficiëntie en tijdsbesparing: Tijd is kostbaar in transport, waar elke minuut telt. Met de stoomreinigers van MIT Eco-cleaning kunt u snel en efficiënt reinigen, waardoor u kostbare tijd bespaart die anders aan handmatige reiniging zou worden besteed. Dit stelt u in staat om meer voertuigen te reinigen in minder tijd, waardoor u uw productiviteit verhoogt en uw winst maximaliseert. Daarnaast zijn er ook heel wat compacte maar krachtige modellen die kunnen meegenomen worden in de cabine van de vrachtwagen.

Veiligheid en milieuvriendelijkheid: Stoomreinigers van MIT Eco-cleaning reinigen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën, waardoor het veilig is voor zowel uw personeel als het milieu. Dit maakt het een duurzame en verantwoorde keuze voor uw bedrijf, waarbij gezondheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid voorop staan.

Veelzijdigheid en betrouwbaarheid: Of het nu gaat om het reinigen van interieurs, motorcompartimenten, velgen, bekleding of carrosserieën, de stoomreinigers van MIT Eco-cleaning bieden de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die nodig zijn voor elke autoliefhebber, garagist, vrachtwagenbestuurder, interieurreiniger van voertuigen, carwash of truckwash.

Producten voor de transport en automobiel sector

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.