Sport

Welkom in de wereld van pure hygiëne en efficiëntie met de MIT Eco-cleaning stoomreinigers, de perfecte oplossing voor sportscholen, fysiotherapiepraktijken, kinesisten en de gehele sportsector.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Grondige reiniging voor een gezonde omgeving: In de sportsector is een schone en hygiënische omgeving essentieel om de gezondheid en veiligheid van sporters en bezoekers te waarborgen. Met de krachtige stoom van de MIT Eco-cleaning stoomreinigers worden alle oppervlakken grondig gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor bacteriën en ziektekiemen worden geëlimineerd.

Efficiëntie en tijdsbesparing: Tijd is kostbaar in de sportsector, waar elk moment telt. Met de MIT Eco-cleaning stoomreinigers kunnen snel en efficiënt reinigen, waardoor u kostbare tijd bespaart die anders aan handmatige reiniging zou worden besteed. Dit stelt u in staat om meer tijd te besteden aan uw sporters en klanten.

Veilig en milieuvriendelijk: MIT Eco-cleaning stoomreinigers reinigen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën, waardoor het veilig is voor zowel de gebruiker als het milieu. Dit maakt het een duurzame en verantwoorde keuze voor elke sportfaciliteit die geeft om de gezondheid van zijn personeel en klanten, evenals de planeet.

Veelzijdigheid en betrouwbaarheid: Of het nu gaat om het reinigen van fitnessapparatuur, trainingsmatten, kleedkamers of behandeltafels in een fysiotherapiepraktijk of bij de kiné, de MIT Eco-cleaning stoomreiniger biedt de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die nodig zijn voor dagelijks gebruik in de sportsector.

Producten voor de sportsector

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.