Hotel

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde hygiëne en glans met MIT Eco-cleaning stoomreinigers, de perfecte aanvulling voor uw hotel, motel of bed & breakfast.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Grondige reiniging voor een onberispelijke gastervaring: In de gastvrijheidsindustrie is hygiëne van het grootste belang. Met de krachtige stoom van de MIT Eco-cleaning stoomreinigers worden alle oppervlakken in uw hotel, motel of B&B grondig gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor een onberispelijke en gastvrije omgeving wordt gecreëerd voor uw gasten.

Efficiëntie en tijdsbesparing: Tijd is kostbaar in de horecasector, waar gasten verwachten dat hun verblijf vlekkeloos verloopt. Met de MIT Eco-cleaning stoomreinigers kunt u snel en efficiënt reinigen, waardoor u kostbare tijd bespaart die anders aan langdurig schoonmaken zou worden besteed. Dit stelt u in staat om meer tijd te besteden aan het verzorgen van uw gasten en het bieden van een uitzonderlijke service.

Veiligheid en milieuvriendelijkheid: De MIT Eco-cleaning stoomreinigers reinigen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën, waardoor het veilig is voor zowel uw gasten als het milieu. Dit maakt het een duurzame en verantwoorde keuze voor uw accommodatie, waar gasten gezondheid en welzijn hoog in het vaandel hebben staan.

Veelzijdigheid en betrouwbaarheid: Of het nu gaat om het reinigen van hotelkamers, badkamers, keukens, lobby’s of gemeenschappelijke ruimtes, de MIT Eco-cleaning stoomreiniger biedt de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die nodig zijn voor dagelijks gebruik in uw accommodatie.

Producten voor de hotelsector

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

 • Thermostar Avantgarde S4

  De sterke partner voor het huishouden

  Zelfs hardnekkig vuil brengt deze thermische reiniger nooit in verlegenheid.

 • Moleculaire Reiniger 0,5 kg

   40,38

 • Natuurlijke olie Blend – INCENSE 1×20 ml

   71,76

 • Natuurlijke Olie -SUN 2×20 ml

   72,60

 • Natuurlijke Olie – FOREST 2×20 ml

   80,97

 • ProSeal 1 Liter

   46,24

 • ProSeal 0,5 Liter

   29,50

 • ProSeal GLASS 1 Liter

   43,73

 • ProSeal GLASS 0,5 Liter

   27,83

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.