Agrarische sector

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde hygiëne en efficiëntie met MIT Eco-cleaning stoomreinigers, de ultieme partner voor de agrarische sector, veeartsen, melkveebedrijven, veetelers, zuivelindustrie, vleesverwerkers, slagers, fruittelers, akkerbouwers, loonwerkers,paardenhouderij, hoevewinkels en B&B-uitbaters.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Diepgaande reiniging voor optimale hygiëne: In de agrarische sector en voedingsindustrie is hygiëne van het grootste belang. Met de krachtige stoom van de MIT Eco-cleaning stoomreinigers worden oppervlakken grondig gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor ziektekiemen en bacteriën worden geëlimineerd en een veilige werkomgeving wordt gegarandeerd.

Efficiëntie en tijdsbesparing: Tijd is geld, vooral in bedrijfstakken waar productiviteit essentieel is. De MIT Eco-cleaning stoomreiniger biedt een snelle en efficiënte reinigingsoplossing, waardoor u kostbare tijd bespaart die anders aan langdurig schrobben en reinigen zou worden besteed.

Milieuvriendelijk en economisch verantwoord: De MIT Eco-cleaning stoomreinigers reinigen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën, waardoor het niet alleen beter is voor het milieu, maar ook kosten bespaart op dure reinigingsmiddelen. Bovendien draagt regelmatige reiniging bij aan het behoud van apparatuur en infrastructuur, wat op lange termijn de operationele kosten kan verlagen.

Veelzijdigheid en betrouwbaarheid: Of het nu gaat om het reinigen van melkinstallaties, apparatuur, voertuigen, werkruimtes of gastenkamers, de MIT Eco-cleaning stoomreinigers bieden de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die nodig zijn in diverse bedrijfsomgevingen.

Producten voor de agrarische sector

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.