Retail

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde hygiëne en efficiëntie met MIT Eco-cleaning stoomreinigers, de ultieme partner voor retailers, supermarkten, bakkers en slagers.

Waarom zou u kiezen voor een stoomreiniger van MIT Eco-cleaning?

Grondige reiniging, minimale inspanning: Met de krachtige stoom van MIT Eco-cleaning stoomreinigers worden oppervlakken diepgaand gereinigd en gedesinfecteerd zonder dat er agressieve chemicaliën nodig zijn. Dit betekent dat uw winkel, bakkerij of slagerij schoon en veilig blijft voor zowel uw personeel als uw klanten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schadelijke residuen.

Tijdswinst en efficiëntie: Dankzij de MIT Eco-cleaning stoomreinigers kunt u snel en gemakkelijk schoonmaken, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in een drukke winkelomgeving. Met de veelzijdigheid van het apparaat kunt u verschillende oppervlakken reinigen, van vloeren en toonbanken tot apparatuur en koelkasten, met slechts één reinigingshulpmiddel.

Veelzijdigheid en precisie: Of u nu te maken heeft met hardnekkige vlekken op de vloer of delicate apparatuur in uw bakkerij of slagerij, de MIT Eco-cleaning stoomreiniger biedt de veelzijdigheid en precisie die u nodig heeft. Met verschillende instellingen en accessoires kunt u elk oppervlak grondig reinigen en desinfecteren, terwijl u de levensduur van uw apparatuur maximaliseert.

Kostenbesparend op lange termijn: Door te investeren in een MIT Eco-cleaning stoomreiniger bespaart u niet alleen op reinigingsmiddelen en arbeidskosten, maar ook op onderhoudskosten voor apparatuur die wordt beschermd door regelmatige, grondige reiniging. Dit resulteert in een hogere operationele efficiëntie en een betere algehele klantervaring.

Producten voor de retail sector

 • MCT Industrial Line MINI of MINI-VAC

  Het compacte MINI-model voor professioneel gebruik wordt vooral gebruikt waar sterke prestaties vereist zijn of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, zoals in de horeca of hotels, in de Retail of op het gebied van voertuigreiniging.

 • Medi clean tec

  De  MediCleanTec Micro Cleaner is een krachtig warmtereinigingsapparaat en werkt met zeer droge microstoom, die tot nu toe alleen voor industriële doeleinden is ontwikkeld en gebruikt.

 • Thermostar Professional Plus S4

  De virusmoordenaar met extra kracht.
  Alle reinigingsvoordelen en ongeëvenaarde hygiëne dankzij het unieke Thermostar-desinfectiesysteem.

Onderdelen

We beschikken over heel wat accessoires, onderdelen en producten voor verschillende toestellen. Neem een kijkje in onze webshop.

Vraag een demo aan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk. Daarom demonstreren we graag de verschillende mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.